Klaps

Klaps er verdens førende backgammonhold, og det mest vindende gennem tiderne. Ingen har vundet mere end to DM-titler og en pokaltitel. Efter nogle års selvvalgt eksil rykkede Klaps tilbage til Elitedivisionen i 2008.

06 november, 2009

Klaps hjemme mod nedrykkerne

Omtrent halvejs i turneringen var det tid til endnu en gang at hilse på nedrykkerne fra sidste sæson, de lyseblå drenge fra Play65. Det er lidt sært at spille i den øverste række, og så skulle sætte sig op til at spille mod en nedrykker! Men sådan er vilkårene, når man åbenbart dyrker en marginalsport som appelerer til betalingssvage provinshold, som ikke formår at lægge 5 kr. i timen for at dyrke deres hobby på nationalt plan. Vi havde håbet at gentage sejren fra sæsonpremieren, - men den gik desværre ikke.

Kring 3-17 Grønbech var den første kamp som var færdig. Jeg selv vandt forholdsvis sikkert 17-9 over Claes Noréen, undevejs med en lidt heldig 66, som vandt en i en bearoff stilling, sidste rul, hvor der kun var 2 gode numre til 10-5 føring. Det var nok lidt for stærkt for Claes, som efterfølgende måtte doble (måske) for tidligt, og så gik han på forunderligt vis gammon på sin egen dobling til 14-5 . Det afgjorde stort set matchen. Bondo vandt lidt efter over Bredahl, og så manglede bare Anna mod Michael K. Larsen. Det blev lidt af en gyser, som først blev afgjort i DMP, desværre ikke til vores fordel. 2-2 er ikke noget til fredsstillende resultat på hjemmebane med en nedrykker. Vi tager revenche på udebane mod en oprykker på næste torsdag.