Klaps

Klaps er verdens førende backgammonhold, og det mest vindende gennem tiderne. Ingen har vundet mere end to DM-titler og en pokaltitel. Efter nogle års selvvalgt eksil er Klaps tilbage i Elitedivisionen, hvor flere titler venter.

24 januar, 2009

To torsdage og en jyllandslørdag.

Jeg kan lige så godt sige det med det samme, der var ingen af de 4 kampe hvor vi levede op til vores egne forventninger. Det eneste der ikke skuffede var Bierstubestemningen i Århus.

På en kedelig torsdag aften, lykkedes det os at tabe 1-3 til det tidligere Mama Lustra nu Team Play 65, torsdagen efter tabte vi så til drengene fra Ladbrokes igen 1-3. Så regnede vi med at hente det tabte ind på en jyllandstur, hvor vi i dag skulle møde to af de hold, der ligger pænt under midten. Men sådan gik det ikke!

Frænde er frænde værst!
Stemningen på Die Kleine Birestube var fortrindelig. Århusianerne er jo egentlig næsten alle ret flinke, og den germansk udseende mutter i det klassiske østrigske Heidi kostume gjorde det ikke mindre autentisk. Kristian Stegenborg, som ellers er immigreret til Norge, dukkede helt uventet op for at give moralsk støtte til Klapserne, og vi fandt hurtigt ud af, at der ingen lokalsympati var mellem de to hold, da Øgaderne åbenlyst holdt med Klaps mod Tøserne. Til trods for de modsat rettede negative lokale vibrationer, fik begge holdene 2-2 . Noget der på vej hjem i bilen blev analyseret til at være ret heldigt for dem!